tisdag 27 mars 2012

ev. frågor och funderingar

Vem vet det kanske bara är kära mor och far som ockuperar besökarlistan här på bloggen men om det finns nån blivande utbytesstudent eller annan filur med funderingar och frågor kan ni väll skriva det nu? Fick mig ett par frågor som jag lovar går upp på bloggen antligen den här veckan eller den kommande, finns det nå mer frågor där ute så drar jag ihop dem tillsammans allt :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har frågat massa förut men jag kan köra lite frågor igen ;) Hur går det med spanskan? Kan du prata obehindrat? Hur lång tid tog det innan du förstod vad som hände runtomkring, alltså när kände du att du var med om du fattar, språkmässigt? Hur var första dagarna med värdfamiljen? Stelt, eller funkade det bra från första början? Hade du med dig presenter till dem och när gav du dem i sånna fall? Var det svårt att komma in i skolan, och få vänner osv? Hur vanligt är det att spanjorer kan göra sig förstådda på engelska? Hur svårt ät det att bli antagen av IPK? Hur bra spanska behöver man kunna, vad frågade de på intervjun och så. Har du någon uppfattning om hur många som söker typ och sen hur många som kommer med?
Okeeej det där var inte några frågor haha men kan vara kul att veta. Det var i alla fall allt jag kom på för tillfället, återkommer annars ;)